MOD
Bölüm Görevlisi
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. Bilmeyen arkadaşlar için Sro_Client ,Gameserver veya başka bir uygulamaya bir dll dosyasını nasıl incject edileceğini anlatıcam.
ADIM 1 - Öncelikle aşağıdaki linkten Stud_PE programını indiriyoruz.
ADIM 2- Stud_PE uygulamasını açıyoruz ve karşımıza böyle bir ekran gelecek.
ADIM 2a - İnject yapacağımız exe yi direk bu ekranın üzerine sürükleyip bırakarak veya File > Open PE File seçeneğine tıklayarak inject yapılacak uygulama yolunu belirtiyoruz.
ADIM 3 - Uygulamayı ekledikten sonra "function" sekmesine tıklıyoruz
ADIM 4 - Sol kısımda mouse sağ tık yapıp açılan listeden "Add New Import" a tıklıyoruz.
ADIM 5 - Açılan ekranda "Dll Select" butonuna tıklayarak import edeceğimiz .dll uzantılı dosyamızı seçiyoruz.
ADIM 5 - dll seçimimizi yaptıktan sonra ekran kendisi kapacaktır ve bir önceki ekrandan "Select Func." butonuna tıklayarak açılan listeden seçim yapıyoruz.
ADIM 5 - Function seçimi yaptıktan sonra sırası ile Add to list > ADD ve ana ekrana attığında OK butonuna tıklıyoruz işlem tamamdır.
ADIM 1 - Öncelikle aşağıdaki linkten Stud_PE programını indiriyoruz.
Dosya İsmi | İndirme Linki | Arşiv Şifresi | Virus Total | Kaynak |
---|---|---|---|---|
Bu içeriği görmek için giriş yapmalısın.
Log in or register now.
|
Log in or register now.
| yok |
Log in or register now.
|
Log in or register now.
|
ADIM 2- Stud_PE uygulamasını açıyoruz ve karşımıza böyle bir ekran gelecek.
ADIM 2a - İnject yapacağımız exe yi direk bu ekranın üzerine sürükleyip bırakarak veya File > Open PE File seçeneğine tıklayarak inject yapılacak uygulama yolunu belirtiyoruz.
ADIM 3 - Uygulamayı ekledikten sonra "function" sekmesine tıklıyoruz
ADIM 4 - Sol kısımda mouse sağ tık yapıp açılan listeden "Add New Import" a tıklıyoruz.
ADIM 5 - Açılan ekranda "Dll Select" butonuna tıklayarak import edeceğimiz .dll uzantılı dosyamızı seçiyoruz.
ADIM 5 - dll seçimimizi yaptıktan sonra ekran kendisi kapacaktır ve bir önceki ekrandan "Select Func." butonuna tıklayarak açılan listeden seçim yapıyoruz.
ADIM 5 - Function seçimi yaptıktan sonra sırası ile Add to list > ADD ve ana ekrana attığında OK butonuna tıklıyoruz işlem tamamdır.