What's new

Paylaşım SRO_Client / Gameserver dll nasıl inject edilir?

Paylaşım
MOD Çevrimdışı

MOD

Bölüm Görevlisi
Oct 11, 2022
31
37
18
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. Bilmeyen arkadaşlar için Sro_Client ,Gameserver veya başka bir uygulamaya bir dll dosyasını nasıl incject edileceğini anlatıcam.

ADIM 1 - Öncelikle aşağıdaki linkten Stud_PE programını indiriyoruz.
Dosya İsmiİndirme LinkiArşiv ŞifresiVirus TotalKaynak
yok

ADIM 2- Stud_PE uygulamasını açıyoruz ve karşımıza böyle bir ekran gelecek.
ADIM 2a - İnject yapacağımız exe yi direk bu ekranın üzerine sürükleyip bırakarak veya File > Open PE File seçeneğine tıklayarak inject yapılacak uygulama yolunu belirtiyoruz.

studpe_adım2.jpg

ADIM 3 - Uygulamayı ekledikten sonra "function" sekmesine tıklıyoruz

studpe_adım3.jpg

ADIM 4 - Sol kısımda mouse sağ tık yapıp açılan listeden "Add New Import" a tıklıyoruz.

studpe_adım4.jpg

ADIM 5 - Açılan ekranda "Dll Select" butonuna tıklayarak import edeceğimiz .dll uzantılı dosyamızı seçiyoruz.

studpe_adım5.jpg

ADIM 5 - dll seçimimizi yaptıktan sonra ekran kendisi kapacaktır ve bir önceki ekrandan "Select Func." butonuna tıklayarak açılan listeden seçim yapıyoruz.

studpe_adım6.jpg

ADIM 5 - Function seçimi yaptıktan sonra sırası ile Add to list > ADD ve ana ekrana attığında OK butonuna tıklıyoruz işlem tamamdır.

studpe_adım7.jpg

Lütfen dikkat !!!
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan "pvptr.org" Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan ve yazdıkları mesajlardan kendisi sorumludur.
AdBlock Tespit Edildi !

Elbette reklamlar çok can sıkıcı olabiliyor !

Reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi için lütfen AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.

Adblock sistemi kapattım.    Gezintiye devam et